dilluns, 25 d’abril del 2016

Inscriu-te abans del 30 abril, llegeix els avantatges!!

Hola a tothom!!

Ja estem arribant a la data, el 4 de juny està cada dia més a prop i ja estem a tocar de la segona edició de la cursa de muntanya "Barrancs de Llegenda", a Montblanc!!! Organitzada pel C.E.Montblanc amb col·laboració dels Conca Senglars i Cucots Nocturns. Aquesta edició amb tres circuits nous, recorrent els nostres barrancs de St. Joan, la Pasquala i el de la Vall, amunt i avall per senders coneguts i... no tan coneguts. Com ja sabeu és una marxa-cursa semi-nocturna, on sortim amb la última llum del dia per a fer-se fosc mentre estem al bosc. Així, des de moltes parts del recorregut, podrem contemplar la Vila Ducal il·luminada en el seu paisatge nocturn.

Recordar-vos que, tot i que no tanquem inscripcions fins al 31 de maig, a partir del proper dia 1 de maig pujaran els preus, per tant, estem en l'última setmana de "low cost" en inscripcions.

   
 Del 5 al 14 de febrer  
Del 15 de febrer al 30 d'abril
De l'1 al 31 de maig
Cursa "Un Barranc"
8€
11€
14€
Cursa "Dos Barrancs"
11€
14€
17€
Cursa "Barrancs de Llegenda" 
15€
18€
21€


*En el cas de les persones que no estiguin federades, el preu s’incrementa en 5€ per la llicència/assegurança temporal d’un dia.

Als inscrits més tard del 30 d'abril tampoc us podrem garantir la talla de samarreta que regalarem als participants. Això seria una llàstima, perquè la samarreta d'aquest any es molt i molt xula.

Imatge inserida 1

Esperem veure't a la línia de sortida el proper 4 de juny!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada