dijous, 31 de març del 2016

Presentacio Barrancs de Llegenda 2016




Presentació de la 2a edició de la cursa nocturna Barrancs de Llegenda

L'acte comptarà amb la presència del periodista i ultrarunner, Albert Jorquera, que pronunciarà la xerrada "L'ultrafons: com l'esport pot canviar la vida"

L'Ajuntament de Montblanc acollirà el pròxim divendres 8 d'abril, a les 19 h, l'acte de presentació la segona edició de la cursa nocturna de muntanya Barrancs de Llegenda, organitzada pel Club Excursionista Montblanc amb la col·laboració de Conca Senglars i Cucots Nocturns. L'acte es dividirà en dues parts. En la primera, es presentarà la prova esportiva amb l'explicació dels tres circuits i els seus recorreguts, els punts d'avituallament, horaris, preus i inscripcions. I, en la segona part, el periodista i utrarunner Albert Jorquera oferirà una xerrada sobre el món de l'ultrafons, actualment en auge. La xerrada porta per títol "L'ultrafons: com l'esport pot canviar la vida".

L'Albert Jorquera és un periodista apassionat de l'esport. Va encaminar la seva carrera cap a aquesta especialitat i, just després de llicenciar-se, va entrar a treballar al Mundo Deportivo i al Diari de Vilanova. També ha col·laborat amb mitjans diversos, com Onda Cero, la Cadena SER o RAC1, sempre amb temes o seccions esportives. A més, ha jugat a la Divisió d’Honor d’hoquei patins i a futbol abans de començar a córrer. Ho va fer per asfalt, però quan va tastar la muntanya ja no hi va haver marxa enrere. Des d’aleshores, ha fet algunes de les ultres més importants i dures del planeta, com la Ultratrail del Mont Blanc.

Autor del llibre Corrent cap a l'impossible, tot un exit de vendes que ja va per la seva tercera edició i recentment també s'ha traduït al castellà on també esta reben una molt bona acollida, per saber mes de l'Albert el podeu seguir a: https://albertjorquera.wordpress.com/



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada