diumenge, 12 de febrer del 2017

Obertura d'inscripcions 2017

Per fi ha arribat el moment!

Aquest cap de setmana acabem d'obrir les inscripcions per a la "Barrancs de Llegenda 2017".

Com en l'edició passada, estem preparant tres circuits, el curt, "Un Barranc", pernsat per als corredors que s'inicien en el món de les curses per muntanya i que està obert a cursa però també a caminada popular. El circuit mitjà "Dos Barrancs", per a corredors ja iniciats que volen fer un salt en els seus reptes i objectius. I el nostre circuit insignia, "Barrancs de Llegenda", pensat per als corredors experimentats i per als més intrèpids. 

En aquesta mateixa web trobaràs molta més informació sobre els circuits i les seves característiques, novetats, dates de la cursa, etc. Tria el teu, marca't un objectiu, inscriu-te i comença a entrenar!!!

Els preus de les inscripcions seran super-reduïts fins al proper cap de setmana, és l'opció "low cost", però hi ha poc temps, us haureu d'afanyar. Els altres trams estan detallats en el següent quadre. Si ho deixeu per l'últim moment el preu s'incrementa.


Del 10 al 19 de febrer  
Del 20 de febrer al 31 de maig
De l'1 al 28 de juny
Cursa “Un Barranc”
7€
10€
13€
Cursa “Dos Barrancs”
10€
13€
16€
Cursa “Barrancs de Llegenda”
14€
17€
20€

Als no federats s’incrementa el preu en 6€ per la llicència/assegurança temporal (d’un dia). Als no federats FEEC (això inclou no federats, o federats en altres federacions) s'incrementa el preu en 1€ per costos en la gestió d'inscripció.

Per tramitar la inscripció CLICA AQUÍ.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada