dissabte, 2 de maig del 2015

I BARRANCS DE LLEGENDA

El proper dissabte 27 de juny de 2015 tindrà lloc la primera edició de la Barrancs de Llegenda. Es tracta d'una cursa de muntanya competitiva en modalitat de nocturna, ja que la cursa sortirà de la plaça Sant Francesc de Montblanc tocades les 9 de la nit, per fer la més màgica. Montblanc es terra de llegendes i com no podia ser d'una altra manera també hi haurà una cursa de muntanya que serà llegendària.

Hi haurà dos circuits:

Circuit Llarg:
El recorregut transcorrerà pel Barranc de la Vall, el Barranc de la Pasquala i el Barranc de Sant Joan. El recorregut és de 22km i 1300m de desnivell positiu.

Circuit curt i caminada:
El recorregut transcorrerà pel Barranc de la Vall i el Barranc de la Pasquala. El recorregut és de 13km i 600m de desnivell.

Us informem que en les últimes setmanes, organitzarem sortides conjuntes per a realitzar el recorregut curt i llarg amb qui vulgui. Serà llavors quan també penjarem els tracks de la cursa.

La cursa esta organitzada pel Club Excursionista Montblanc, amb estreta col·laboració dels Conca Senglars i els Cucots Nocturns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada